info@egumi.mk       02/3111-131 & 070/306-729 

  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
  • VTEM Image Show
Инчи
Ресетирај

Начини на плаќање


Интернет продавницата E-Gumi.mk ви овозможува да ги платите производите на следниов начин:
• во готово (при доставување на гумите на домашна адреса )
• вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство

Плаќање при доставување на гумите :
Оваа опција ви овозможува да нарачате гуми и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.


Вирманско плаќање со општа уплатница или со интернет банкарство:
Кога вашиот избор на плаќање е со вирман или  преку интернет банкарство, на вашата еmail адреса ќе добиете фактура со сите потребни информации за плаќањето, вклучувајќи го и бројот на сметката на која што треба да се уплати сумата од нарачката. 
Потоа можете да ја извршите уплатата преку интернет банкарството доделено од вашата банка или на редовниот начинот со уплатница во најблиската банка или пошта. 
По приемот на уплатата, ние ќе ви ги испратиме гумите и оргиналната фактура на наведената адресата за испорака.


За дополнителни информации јавете се во нашиот call center 02/3111-131  & 070/306-729

Со почит тимот на E-Gumi.mk

http://egumi.mk/lanci/images/123456789.jpg

bridgestone.jpgcontinental.jpgdebica.jpgdunlop.jpgfalken.jpgfirestone.jpgfulda.jpggoodyear.jpghankook.jpgkleber.jpgkormoran.jpgmarangoni.jpgmatador.jpgmichelin.jpgnokian.jpgsava.jpgtigar.jpg