Made in Germany SIZE NUMBER OF HOLES 7.5 x 17 in 5-hole 8.0 x 18 in 5-hole 8.0 x 19 in 5-hole 8.5 x 20 in 5-hole

Made in Germany SIZE BOLT HOLES 7,5 x 17″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole 8,0 x 19″ 5-hole 9,0 x 19″ 5-hole 8,5 x 20″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 6,0 x 15″ 4 / 5-hole 6,0 x 16″ 4-hole 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 17″ 4 / 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 5,5 x 14″ 4 / 5-hole 5,5 x 15″ 4-hole 6,0 x 15″ 4 / 5-hole 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 16″ 4 / 5-hole 7,0 x 17″ 5-hole 7,5 x 17″ 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 6,0 x 15″ 4 / 5-hole 6,0 x 16″ 4-hole 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 17″ 4 / 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 17″ 5-hole 7,5 x 17″ 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole 7,5 x 19″ 5-hole    

Made in Germany SIZE BOLT HOLES 7,5 x 17″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole 8,0 x 19″ 5-hole 9,0 x 19″ 5-hole 8,5 x 20″ 5-hole

Made in Germany SIZE BOLT HOLES 7,5 x 17″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole 8,0 x 19″ 5-hole 9,0 x 19″ 5-hole 8,5 x 20″ 5-hole

-25%
5,085ден.

-25%
5,318ден.

-25%
5,318ден.

Светска водечка италијанска компанија во дизајнот, истражувањето, развојот и производството на автомобилски алуминиумски бандажи. Стилското истражување на МАК и технолошката еволуција даваат нов живот на алуминиумски бандажи со силни стилови за да го персонализираат секој тип на автомобил.

-25%
5,318ден.

-25%
5,318ден.

-25%
5,318ден.

-25%
5,318ден.

-25%
5,318ден.

-25%
5,550ден.

-25%
5,550ден.

-25%
5,550ден.

-25%
5,550ден.

preloader