-25%
1,650ден.

-25%
1,650ден.

Целосезонските гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-30%
1,750ден.

-23%
1,760ден.

-26%
1,790ден.

-30%
1,792ден.

-30%
1,806ден.

-30%
1,806ден.

-23%
1,810ден.

-23%
1,810ден.

-23%
1,810ден.

-30%
1,876ден.

-30%
1,880ден.

-30%
1,897ден.

-30%
1,897ден.

-30%
1,897ден.

-23%
1,900ден.

-23%
1,900ден.

-30%
1,918ден.

preloader