-25%
2,050ден. 1,538ден.

-25%
-25%
2,100ден. 1,575ден.

-25%
-25%
2,160ден. 1,620ден.

-25%
-25%
2,470ден. 1,853ден.

-30%
2,690ден. 1,883ден.

-30%
2,700ден. 1,890ден.

-30%
2,750ден. 1,925ден.

-30%
-25%
2,650ден. 1,988ден.

-30%
-25%
2,700ден. 2,025ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-30%
-30%
-25%
-25%
2,770ден. 2,078ден.

-25%
2,780ден. 2,085ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-30%
2,990ден. 2,093ден.

preloader