-25%
2,100ден. 1,575ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-25%
2,150ден. 1,613ден.

-25%
2,150ден. 1,613ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-25%
2,250ден. 1,688ден.

-25%
2,250ден. 1,688ден.

-25%
2,300ден. 1,725ден.

-25%
2,350ден. 1,763ден.

-25%
2,400ден. 1,800ден.

-25%
-25%
2,500ден. 1,875ден.

-30%
2,680ден. 1,876ден.

Произведени 2017та година

-30%
2,710ден. 1,897ден.

-30%
2,770ден. 1,939ден.

-30%
2,770ден. 1,939ден.

Произведени 2017та година

-30%
2,790ден. 1,953ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

preloader