CONTINENTAL WinterContact TS870

Continental WinterContact TS 870 P на Continental доби висока оцена при тестирањето зимски пневматици од страна на списанието „Auto motor und sport“.

✔️ WinterContact TS 870 P постигна највисок резултат меѓу осум конкуренти

✔️ Уреднички тим: Добра рамнотежа на влажни патишта. Кратки должини на сопирање, неутрални, прецизни и со високо прилегнување на суви патеки

✔️ Соединението Cool Chili го намалува отпорот при тркалање, потрошувачката на гориво и емисиите на CO2

CONTINENTAL WinterContact TS870

WinterContact TS 870 P на Continental доби висока оцена при тестирањето зимски пневматици од страна на списанието „Auto motor und sport“.

✔️ WinterContact TS 870 P постигна највисок резултат меѓу осум конкуренти

✔️ Уреднички тим: Добра рамнотежа на влажни патишта. Кратки должини на сопирање, неутрални, прецизни и со високо прилегнување на суви патеки

✔️ Соединението Cool Chili го намалува отпорот при тркалање, потрошувачката на гориво и емисиите на CO2

www.egumi.mk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Required fields are marked *