-25%
-25%
9,240ден. 6,930ден.

-25%
15,400ден. 11,550ден.

-25%
15,400ден. 11,550ден.

-25%
16,640ден. 12,480ден.

-25%
-25%
-25%
14,480ден. 10,860ден.

-25%
7,090ден. 5,318ден.

-25%
-25%
-25%
-25%
-25%
7,090ден. 5,318ден.

Светска водечка италијанска компанија во дизајнот, истражувањето, развојот и производството на автомобилски алуминиумски бандажи. Стилското истражување на МАК и технолошката еволуција даваат нов живот на алуминиумски бандажи со силни стилови за да го персонализираат секој тип на автомобил.

-25%
7,090ден. 5,318ден.

-25%
7,090ден. 5,318ден.

-25%
7,400ден. 5,550ден.

-25%
6,160ден. 4,620ден.

-25%
8,630ден. 6,473ден.

-25%
8,010ден. 6,008ден.