-25%
2,400ден. 1,800ден.

-25%
2,400ден. 1,800ден.

-25%
2,400ден. 1,800ден.

-25%
2,400ден. 1,800ден.

-25%
2,400ден. 1,800ден.

-30%
2,580ден. 1,806ден.

-30%
2,580ден. 1,806ден.

-30%
2,580ден. 1,806ден.

-30%
2,590ден. 1,813ден.

Произведени во Италија

Сакате да го зачувате Вашиот буџет, а истивремено и иднината на Вашите пневматици ? Откријте ги докажаните перформанси на Dayton TOURING 2 .

-30%
2,590ден. 1,813ден.

Matador – Подготвени за предизвикот! Професионален пневматик за сите услови. Со пневматиците Matador подготвени сте за секакво патување бидејќи тие се развиени од професионалци. Повеќегодишното искуство во успешниот развој на пневматиците на Matador се одразува во неговиот динамичен, модерен и ефикасен асортиман на производи. Со Matador сте подготвени за секој предизвик во возењето. Matador, како [...]

-30%
2,600ден. 1,820ден.

-30%
2,600ден. 1,820ден.

-30%
2,600ден. 1,820ден.

-30%
2,610ден. 1,827ден.

Matador – Подготвени за предизвикот! Професионален пневматик за сите услови. Со пневматиците Matador подготвени сте за секакво патување бидејќи тие се развиени од професионалци. Повеќегодишното искуство во успешниот развој на пневматиците на Matador се одразува во неговиот динамичен, модерен и ефикасен асортиман на производи. Со Matador сте подготвени за секој предизвик во возењето. Matador, како [...]

-30%
2,610ден. 1,827ден.

-30%
2,610ден. 1,827ден.

-30%
2,610ден. 1,827ден.

-25%
2,450ден. 1,838ден.

-25%
2,450ден. 1,838ден.

-25%
2,450ден. 1,838ден.

-25%
2,450ден. 1,838ден.

-25%
2,450ден. 1,838ден.

-30%
2,640ден. 1,848ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

-25%
2,470ден. 1,853ден.

preloader