Купи гуми на 4 рати со 0% камата

Купи гуми на 4 рати

Купи 4 гуми на 4 рати со 0% камата. Без залог без скриени трошоци. Лесно достапен кредит со 0% камата. (Прва рата се плаќа следен месец)

Како се купува на рати ?

Одберете ја вашата димензија на гуми. Одберете го брендот и моделот на гумите. Ставете ги во кошничка. Влезете во кошничката и одберете ја опцијата

Купи сега плати подоцна. 

Аплицирање – Online 

Потребни документи

  1. Лична карта
  2. ЕЗБО број – Здравствена картица или Здравствена книшка.

Погледнете ја нашата понуда на 

Зимски гуми

Летни гуми

Гуми за сите сезони 

За сите дополнителни прашања слободно контактирајте не 
02/3111-131
070/306-729
Работно време од 09:00 до 18:00

Купи 4 гуми на 4 рати со 0% камата e овозможено во соработка со Iutecredit

eksperti za gumi

ТИМ ВО КОЈ МОЖЕ ДА ВЕРУВАТЕ

Ви треба помош при изборот на вистинските гуми за вашето возило?
Нашиот тим од професионалци со задоволство ќе Ви помогне.

Контактирајте не

info@egumi.mk
02/3111-131 & 070/306-729

www.egumi.mk
Купи гуми на 4 рати

EGUMI.MK

e најголемата интернет продавница во Македонија за гуми и алу. бандажи која ви овозможува едноставно купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедување време и пари.Со користење на egumi.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса. Нашите предности Соодветно прилагодениот преглед на содржините Ви овозможува лесна навигација на интернет продавницата со достапност на потребната информација во неколку чекори. Високиот квалитет на нашите услуги доаѓа од континуирано инвестирање во развојот на технички решенија, безбедноста при плаќањето и разновидноста на производите по конкурентни цени. Нашите вредности се утврдени со начинот на кој ние работиме, како во компанијата така и надвор од неа. Со особено внимание се грижиме за развојот на нашите вработени, градењето добрите односи со нашите добавувачи и нашите клиенти за да обезбедиме што подобар квалитет на нашите производи и услуги. Интернет продавницата egumi.mk е во сопственост на компанијата Вело Сити ДОО Скопје, која е основана во 2004 година и се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на гуми, алуминиумски бандажи и делови.

Со почит: Еgumi.mk  Вело Сити ДОО Скопје ул. Јордан Мијалков бр. 3 1000 Скопје Тел. 02/3111-131 е-пошта: info@egumi.mk

www.egumi.mk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Required fields are marked *