Најбрза испорака на гуми. Next Day Delivery

dostava na gumi

Бесплатна достава за 4 гуми 

Доколку нарачате 4 гуми доставата на домашна адреса е бесплатна.

Доколку нарачате 1 или 2 гуми доставата се наплака 130 ден од гума.

Најбрза достава во Македонија.

Гумите ги доставуваме следниот работен ден (Next day delivery) 

ТПЛ Тотал Пост Логистик

е лиценцирана компанија за вршење на поштенски услуги на територијата на Р.Македонија од страна на Агенција за пошти. Основана е во 2015 година, со цел да понуди брзи и ефикасни решенија за Вас на поштенски, транспортни и логистички услуги.

dostava na gumi

ТПЛ ЛОГИСТИК

Ул. Борис Трајковски 214 А
 
1000 Скопје, Македонија 
 
info@tpl.mk
 
 
(+389) 78 20 78 78
 
(+389) 78 39 62 62
 

www.tpl.mk

www.egumi.mk 

www.egumi.mk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Required fields are marked *