MAK F 5

5,318ден.

Светска водечка италијанска компанија во дизајнот, истражувањето, развојот и производството на автомобилски алуминиумски бандажи. Стилското истражување на МАК и технолошката еволуција даваат нов живот на алуминиумски бандажи со силни стилови за да го персонализираат секој тип на автомобил.

  • Бренд: MAK
  • Модел: F 5
  • Дијаметар: 15
  • Број на дупки: 4
  • Растојание: 108
  • Боја: ice superdark
Категорија
preloader