ПОЛИТИКА НА ПРИВАТНОСТ

Прибирањето на сите податоци од оваа интернет страна се во согласност со законите за заштита на личните податоци.
 

Прибирање и користење на личните податоци

egumi.mk e едиствен корисник на информациите што ќе ги оставите на оваа страница. Ние нема да ги продадеме, поделиме или изнајмиме Вашите информации на други во било кој облик. egumi.mk ќе ги користи вашите лични податоци исклучиво за техничките потреби на е-продавницата , можете да добиете информација од нас за новите производи, услуги или промоции за кои мислиме дека се од заеднички интерес. Во случај да не сакате да ги добивате овие информации имате опција за исклучување.  Вие можете во секој момент да пристапите и да ги промените Вашите лични податоци оставени на egumi.mk

Регистација

Не е потребна регистација за да се користи оваа веб страница. Регистрацијата е неопходна само при комплетирање на наплатата и тогаш од купувачите се бара да ги внесат следниве податоци: име, презиме, е-mail адреса, корисничко име, лозинка. телефонски број,  со цел за полесно комуницирање при доставата.

Нарачка 

При процесот на наплата egumi.mk ги побарува следниве податоци од купувачот: контакт инфомации и адреса за испорака.

Cookies

Cookies се мали датотеки кои привремено се складираат на вашиот диск, овозможувајќи и на нашата е-продавница да го препознае вашиот компјутер следниот пат кога ќе ја посетите е-продавницата на egumi.mk egumim.mk ги користи Cookies исклучиво за да собере информации кои и се потребни на нашата е-продавница.

Безбедност 

egumi.mk се обврзува да ја заштити безбедноста на Вашите лични податоци. Вашите податоци грижливо се чуваат од губење, уништување, фалсификување и неовластен пристап.

 Право на информации 

Доколку имате некои прашања што се однесуваат на заштитата на личните податоци и како ракуваме со нив, Ве молиме контактирајте не.  egumi.mk Тјунинг Центар ДОО Скопје Јордан Мијалков бр. 3 1000 Скопје Тел. 02/3111-131 е-пошта: info@egumi.mk

Објавување на промени 

Доколку има некои промени во нашата политика за заштита на личните податоци, тие ќе бидат објавени во оваа изјава за заштита на личните податоци, на почетната страница и на други места за кои сметаме дека се соодветни. Благодариме Тимот на егуми.мк Погледнете ја нашата понуда на  Зимски гуми Летни гуми Гуми за сите сезони  За сите дополнителни прашања слободно конактирајте не  02/3111-131 070/306-729 Работно време од 09:00 до 18:00

Погледнете ја нашата понуда на 

Зимски гуми

Летни гуми

Гуми за сите сезони 

За сите дополнителни прашања слободно конактирајте не 

02/3111-131

070/306-729

Работно време од 09:00 до 18:00