DUNLOP Winter Response

3,480ден. 2,610ден.

  • Бренд: DUNLOP
  • Ширина: 155
  • Висина: 70
  • Дијаметар: 13
  • Модел: Winter Response
  • Индекс: 75
ден.
SKU: 17 Categories: ,