Made in Germany SIZE NUMBER OF HOLES 7.5 x 17 in 5-hole 8.0 x 18 in 5-hole 8.0 x 19 in 5-hole 8.5 x 20 in 5-hole

Made in Germany SIZE BOLT HOLES 7,5 x 17″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole 8,0 x 19″ 5-hole 9,0 x 19″ 5-hole 8,5 x 20″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 6,0 x 15″ 4 / 5-hole 6,0 x 16″ 4-hole 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 17″ 4 / 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 5,5 x 14″ 4 / 5-hole 5,5 x 15″ 4-hole 6,0 x 15″ 4 / 5-hole 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 16″ 4 / 5-hole 7,0 x 17″ 5-hole 7,5 x 17″ 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 6,0 x 15″ 4 / 5-hole 6,0 x 16″ 4-hole 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 17″ 4 / 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole

Made in Germany SPECIFICATIONS SIZE BOLT HOLES 6,5 x 16″ 5-hole 7,0 x 17″ 5-hole 7,5 x 17″ 5-hole 7,5 x 18″ 5-hole 7,5 x 19″ 5-hole    

Made in Germany SIZE BOLT HOLES 7,5 x 17″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole 8,0 x 19″ 5-hole 9,0 x 19″ 5-hole 8,5 x 20″ 5-hole

Made in Germany SIZE BOLT HOLES 7,5 x 17″ 5-hole 8,0 x 18″ 5-hole 8,0 x 19″ 5-hole 9,0 x 19″ 5-hole 8,5 x 20″ 5-hole

-25%
1,650ден.

-25%
1,650ден.

Целосезонските гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-30%
1,750ден.

-23%
1,760ден.

-26%
1,790ден.

-30%
1,792ден.

-30%
1,806ден.

-30%
1,806ден.

-23%
1,810ден.

-23%
1,810ден.

-23%
1,810ден.

-30%
1,876ден.

preloader