-30%
4,620ден. 3,234ден.

-30%
4,700ден. 3,290ден.

-30%
4,910ден. 3,437ден.

-30%
-30%
-30%
5,060ден. 3,542ден.

-30%
5,110ден. 3,577ден.

-30%
5,150ден. 3,605ден.

-30%
5,280ден. 3,696ден.

-30%
-33%
5,640ден. 3,770ден.

Со уникатна шарa и изработена со најсовремена  Нано Про-технологија, Bridgestone Blizzak LM005 им дава на возачите оптимални перформанси на снег, мраз и влажен пат. Bridgestone го разви Blizzak LM005 за да им донесе на возачите мир и удобност. Според истражување врз 20.000 возачи низ цела Европа, Bridgestone Blizzak LM005 беше создаден да ги испоолни очекувањата и реалните [...]

-30%
5,410ден. 3,787ден.

-30%
5,560ден. 3,892ден.

-30%
5,580ден. 3,906ден.

-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
-30%
5,780ден. 4,046ден.

preloader