-30%
2,690ден. 1,883ден.

-30%
2,700ден. 1,890ден.

-30%
2,750ден. 1,925ден.

-30%
2,790ден. 1,953ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

-30%
2,830ден. 1,981ден.

-30%
2,850ден. 1,995ден.

-30%
2,910ден. 2,037ден.

-30%
2,940ден. 2,058ден.

-30%
2,990ден. 2,093ден.

-30%
3,030ден. 2,121ден.

-30%
3,060ден. 2,142ден.

-30%
Out of stock
3,140ден. 2,198ден.

-50%
4,420ден. 2,210ден.

Гумите се произведени 45/17 4 гуми. Подобрена тракција и сопирање на снег. *Подобрено сопирање на влажни коловози и добра безбедност од пролизгување. *Подоброено управување на влажни коловози.   https://www.matador.tires/car/tyres/mp92-sibir-snow

-30%
3,160ден. 2,212ден.

preloader