-35%
2,405ден.

-35%
2,431ден.

-30%
2,450ден.

-35%
2,477ден.

-35%
2,529ден.

-35%
2,535ден.

-35%
2,581ден.

-30%
2,590ден.

-30%
2,595ден.

*Сигурна при контакт со снег *Сигурно сопирање на влажни површини *Отпорност на пролизгување *Добра километража  

-30%
2,595ден.

Сава Ескимо С3+ Совршена зимска гума со одлична контрола на пократки растојанија при запирање и сопирање. Добрите зимски перформанси не секогаш значат високи цени. Sava eskimo s3 + обезбедува цврст зафат на влажни коловози и површини покриени со снег – помалку загрижува кога станува студено. Симболот за снегулка потврдува дека е класифициран како гума што [...]

-30%
2,625ден.

-30%
2,625ден.

-35%
2,639ден.

-35%
2,685ден.

-35%
2,717ден.

-33%
2,720ден.

All Weather

Next Generation of All Season Comfort Next Generation of All Season Comfort
  • Trusted performance on wet roads
  • Reliable control on snow
  • Cost-saving tyre: long-lasting & easy on fuel
 

-35%
2,743ден.

-35%
2,763ден.

-30%
2,800ден.

-30%
2,815ден.

*Сигурна при контакт со снег *Сигурно сопирање на влажни површини *Отпорност на пролизгување *Добра километража

preloader