-30%
1,806ден.

-23%
1,810ден.

-30%
1,918ден.

-23%
1,920ден.

Целосезонските гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-30%
-17%
2,300ден.

-35%
2,431ден.

-30%
2,450ден.

-17%
2,600ден.

-23%
2,700ден.

UNIROYAL Rain Expert 5 Lighthearted through heavy rain. The new RainExpert 5 ensures a safe drive even in the most challenging wet weather conditions, combined with a comfortable ride and increased mileage performance for ultimate driving pleasure. Wet Performance: Count on outstanding aquaplaning capabilities even in the most challenging wet conditions. Driving Comfort: Enjoy reduced road noise [...]

preloader