-30%
1,981ден.

-26%
2,025ден.

WATERFALL SnowHill 3 Произведена во Европа со 1 година писмена гаранција. Со цел да ги надмине перформансите на предходниот модел, Snow Hill 2 е дизајниран и тестиран во Европа под сурови зимски услови со цел да достигне совршенство. -Подобро ракување во снежни услови -Одлични перформанси на сопирање -Подобрени перформанси во сите зимски услови на возење [...]

-23%
2,090ден.

-30%
2,093ден.

-30%
2,149ден.

-26%
2,180ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-27%
2,240ден.

-23%
2,320ден.

Целосезонските гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-30%
2,408ден.

-26%
2,470ден.

-30%
2,541ден.

-30%
2,541ден.

-17%
2,600ден.

-17%
2,600ден.

-30%
2,660ден.

-30%
2,660ден.

-17%
2,710ден.

-33%
2,720ден.

All Weather

Next Generation of All Season Comfort Next Generation of All Season Comfort
  • Trusted performance on wet roads
  • Reliable control on snow
  • Cost-saving tyre: long-lasting & easy on fuel
 

-30%
-35%
2,763ден.

preloader