-30%
3,080ден. 2,156ден.

Произведени во Италија

Сакате да го зачувате Вашиот буџет, а истивремено и иднината на Вашите пневматици ? Откријте ги докажаните перформанси на Dayton TOURING 2 .

-32%
3,320ден. 2,250ден.

preloader