-30%
1,897ден.

-26%
1,935ден.

WATERFALL SnowHill 3 Произведена во Европа со 1 година писмена гаранција. Со цел да ги надмине перформансите на предходниот модел, Snow Hill 2 е дизајниран и тестиран во Европа под сурови зимски услови со цел да достигне совршенство. -Подобро ракување во снежни услови -Одлични перформанси на сопирање -Подобрени перформанси во сите зимски услови на возење [...]

-30%
1,967ден.

-23%
2,040ден.

-30%
-30%
2,065ден.

-29%
2,150ден.

-30%
2,410ден.

-30%
2,457ден.

2,470ден.

Matador MP93 Nordicca Сосема ново зимско искуство. Новата водечка зимска гума од Матадор доаѓа со целосно нов модел на дизајн и силни зимски перформанси. Новиот MP 93 Nordicca ве води таму каде што сакате да одите тивко, безбедно и ефикасно, со помалку грижи за да можете да уживате во патувањето. Импресивен притисок и контрола во [...]

-17%
2,480ден.

-30%
2,625ден.

-35%
2,685ден.

-30%
2,884ден.

-32%
2,944ден.

-30%
2,995ден.

*Сигурна при контакт со снег *Сигурно сопирање на влажни површини *Отпорност на пролизгување *Добра километража

-23%
3,100ден.

UNIROYAL Rain Expert 5 Lighthearted through heavy rain. The new RainExpert 5 ensures a safe drive even in the most challenging wet weather conditions, combined with a comfortable ride and increased mileage performance for ultimate driving pleasure. Wet Performance: Count on outstanding aquaplaning capabilities even in the most challenging wet conditions. Driving Comfort: Enjoy reduced road noise [...]

-23%
3,150ден.

-30%
3,619ден.

-30%
3,843ден.

preloader