-30%
2,324ден.

-30%
2,436ден.

-26%
2,500ден.

Зимски гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-30%
2,541ден.

-23%
2,630ден.

-25%
2,750ден.

Новиот модел на Tigar Winter има одлична тракција на снег, дожд и лапавица. Дизајн на шарата со облик на V-форма. Бројни блокови на шарите и висока густина на ламели. Соединението овозможува да се задржи мекоста на гумата дури и ако температурата е многу ниска. Ефикасна превенција на аквапланинг. Оптимален број и густина на жлебовите. Дизајн [...]

-30%
2,800ден.

Производство 2017та година

-30%
3,080ден.

Matador MP93 Nordicca Сосема ново зимско искуство. Новата водечка зимска гума од Матадор доаѓа со целосно нов модел на дизајн и силни зимски перформанси. Новиот MP 93 Nordicca ве води таму каде што сакате да одите тивко, безбедно и ефикасно, со помалку грижи за да можете да уживате во патувањето. Импресивен притисок и контрола во [...]

-35%
3,205ден.

-30%
3,234ден.

-17%
3,280ден.

-17%
3,280ден.

-32%
3,407ден.

-30%
3,584ден.

-30%
3,612ден.

-17%
3,630ден.

-17%
3,630ден.

-23%
3,640ден.

-26%
preloader