-51%
4,300ден. 2,100ден.

Произведни 2017та година

-25%
2,840ден. 2,130ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Годишно производство : 20 милиони гуми за автомобили + 2 милиони гуми за камиони. Хомологација H4 – Holland

-25%
2,840ден. 2,140ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Годишно производство : 20 милиони гуми за автомобили + 2 милиони гуми за камиони. Хомологација H4 – Holland

-30%
3,570ден. 2,499ден.

-30%
3,610ден. 2,527ден.

-32%
3,770ден. 2,550ден.

*Подобрена тракција и сопирање на снег. *Подобрено сопирање на влажни коловози и добра безбедност од пролизгување. *Подоброено управување на влажни коловози.   https://www.matador.tires/car/tyres/mp92-sibir-snow

-33%
3,870ден. 2,590ден.

Made in Italy. Современиот систем на ламели и жлебови дава заштита од пролизгување. DAYTON DW510E има сигурен старт на тргнување, одлична е во кривините и има кратко растојание на кочење.

-30%
3,750ден. 2,625ден.

Новиот модел на Tigar Winter има одлична тракција на снег, дожд и лапавица. Дизајн на шарата со облик на V-форма. Бројни блокови на шарите и висока густина на ламели. Соединението овозможува да се задржи мекоста на гумата дури и ако температурата е многу ниска. Ефикасна превенција на аквапланинг. Оптимален број и густина на жлебовите. Дизајн [...]

-50%
5,400ден. 2,700ден.

38/17 2 gumi

-30%
3,870ден. 2,709ден.

-30%
3,870ден. 2,709ден.

-30%
4,020ден. 2,814ден.

-34%
4,500ден. 2,970ден.

Совршена зимска гума со одлична контрола на пократки растојанија при запирање и сопирање. Добрите зимски перформанси не секогаш значат високи цени. Sava eskimo s3 + обезбедува цврст зафат на влажни коловози и површини покриени со снег - помалку загрижува кога станува студено. Симболот за снегулка потврдува дека е класифициран како гума што се користи во текот на зимата. Сигурен при контакт со снег Сигурно сопирање на влажни површини Отпорност на пролизгување Добра километража

-30%
4,250ден. 2,975ден.

-30%
4,370ден. 3,059ден.

preloader