-25%
5,300ден. 3,975ден.

-25%
7,930ден. 5,948ден.

-30%
6,970ден. 4,879ден.

Bridgestone Turanza T005 Најдобро рангираната (број 1) летна гума за 2019 година според тестовите направени од страна на ADAC, ÖAMTC and TCS.

-25%
Out of stock
6,150ден. 4,613ден.

-25%
6,710ден. 5,033ден.

-30%
4,130ден. 2,890ден.

Произведени во Италија

Сакате да го зачувате Вашиот буџет, а истивремено и иднината на Вашите пневматици ? Откријте ги докажаните перформанси на Dayton TOURING 2 .

-25%
4,900ден. 3,675ден.

-25%
5,300ден. 3,975ден.

-25%
5,300ден. 3,975ден.

-25%
6,880ден. 5,160ден.

-25%
6,700ден. 5,025ден.

-25%
6,850ден. 5,138ден.

-25%
8,760ден. 6,570ден.

-25%
4,520ден. 3,390ден.

-25%
4,000ден. 3,000ден.

-25%
4,020ден. 3,015ден.

-25%
4,150ден. 3,113ден.

-25%
4,430ден. 3,323ден.

-25%
4,410ден. 3,308ден.

-25%
4,450ден. 3,338ден.