-30%
4,182ден. 2,927ден.

Произведени во Италија

Сакате да го зачувате Вашиот буџет, а истивремено и иднината на Вашите пневматици ? Откријте ги докажаните перформанси на Dayton TOURING 2 .

-33%
4,610ден. 3,100ден.

-30%
4,610ден. 3,227ден.

preloader