-25%
4,200ден. 3,150ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-25%
4,250ден. 3,188ден.

-25%
4,250ден. 3,188ден.

Зимски гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-17%
4,524ден. 3,770ден.

-17%
4,524ден. 3,770ден.

-30%
5,840ден. 4,088ден.

-30%
5,840ден. 4,088ден.

-32%
6,100ден. 4,148ден.

-32%
6,150ден. 4,182ден.

-17%
5,112ден. 4,260ден.

TIGAR ALL SEASON SUV Гумите Тигар се произведуваат во европска фабрика за гуми кои припаѓаат на еден од светските водечки производители на гуми – Michelin. Фабриката за патнички гуми го помина системот за следење на квалитетот и е овластен од независни ревизори: СЕРТИФИКАТИ ISO 9001 Усогласеност со регулативите на УНЕЦЕ * * Економска комисија на [...]

-17%
5,112ден. 4,260ден.

TIGAR ALL SEASON SUV Гумите Тигар се произведуваат во европска фабрика за гуми кои припаѓаат на еден од светските водечки производители на гуми – Michelin. Фабриката за патнички гуми го помина системот за следење на квалитетот и е овластен од независни ревизори: СЕРТИФИКАТИ ISO 9001 Усогласеност со регулативите на УНЕЦЕ * * Економска комисија на [...]

-30%
6,270ден. 4,389ден.

-32%
6,460ден. 4,393ден.

-32%
6,460ден. 4,393ден.

-40%
7,380ден. 4,443ден.

Сава Ескимо С3+ Совршена зимска гума со одлична контрола на пократки растојанија при запирање и сопирање. Добрите зимски перформанси не секогаш значат високи цени. Sava eskimo s3 + обезбедува цврст зафат на влажни коловози и површини покриени со снег – помалку загрижува кога станува студено. Симболот за снегулка потврдува дека е класифициран како гума што [...]

-17%
5,340ден. 4,450ден.

-17%
5,340ден. 4,450ден.

-32%
6,590ден. 4,481ден.

preloader