-23%
3,620ден.

-10%
4,150ден.

Гумите Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, за да [...]

-32%
4,597ден.

-32%
5,100ден.

-28%
5,220ден.

Новиот модел на Tigar Winter има одлична тракција на снег, дожд и лапавица. Дизајн на шарата со облик на V-форма. Бројни блокови на шарите и висока густина на ламели. Соединението овозможува да се задржи мекоста на гумата дури и ако температурата е многу ниска. Ефикасна превенција на аквапланинг. Оптимален број и густина на жлебовите. Дизајн [...]

-24%
5,620ден.

-33%
-17%
-32%
5,739ден.

-26%
-32%
6,066ден.

-17%
6,110ден.

-23%
6,300ден.

-32%
6,440ден.

-32%
-21%
6,980ден.

-33%
-32%
7,242ден.

-33%
-32%
preloader