-24%
3,300ден.

Зимски гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-23%
-41%
3,460ден.

Новиот модел на Tigar Winter има одлична тракција на снег, дожд и лапавица. Дизајн на шарата со облик на V-форма. Бројни блокови на шарите и висока густина на ламели. Соединението овозможува да се задржи мекоста на гумата дури и ако температурата е многу ниска. Ефикасна превенција на аквапланинг. Оптимален број и густина на жлебовите. Дизајн [...]

-30%
3,661ден.

-30%
3,731ден.

-30%
4,088ден.

-22%
4,190ден.

Matador – Подготвени за предизвикот! Професионален пневматик за сите услови. Со пневматиците Matador подготвени сте за секакво патување бидејќи тие се развиени од професионалци. Повеќегодишното искуство во успешниот развој на пневматиците на Matador се одразува во неговиот динамичен, модерен и ефикасен асортиман на производи. Со Matador сте подготвени за секој предизвик во возењето. Matador, како [...]

-35%
4,394ден.

-17%
-17%
-36%
4,490ден.

Сава Ескимо ХП2 Нова зимска гума со голема издржливост за управување на снег и мраз. *Ефективно забрзување и управување на снег. *Одличен контакт на влажни коловози. *Иако е зимска гума, оваа гума се карактеризира со одлично управување и сопирање на суво.

4,600ден.

Matador MP93 Nordicca Сосема ново зимско искуство. Новата водечка зимска гума од Матадор доаѓа со целосно нов модел на дизајн и силни зимски перформанси. Новиот MP 93 Nordicca ве води таму каде што сакате да одите тивко, безбедно и ефикасно, со помалку грижи за да можете да уживате во патувањето. Импресивен притисок и контрола во [...]

-32%
4,808ден.

-17%
4,850ден.

-32%
4,862ден.

-32%
5,440ден.

-23%
-23%
5,690ден.

-23%
5,690ден.

-17%
5,810ден.

preloader