-23%
-25%
-17%
-35%
7,092ден.

-30%
-32%
8,044ден.

8,720ден.

Matador MP93 Nordicca Сосема ново зимско искуство. Новата водечка зимска гума од Матадор доаѓа со целосно нов модел на дизајн и силни зимски перформанси. Новиот MP 93 Nordicca ве води таму каде што сакате да одите тивко, безбедно и ефикасно, со помалку грижи за да можете да уживате во патувањето. Импресивен притисок и контрола во [...]

-32%
8,779ден.

-32%
8,779ден.

-32%
9,200ден.

-23%
9,740ден.

-23%
9,790ден.

-17%
9,970ден.

-23%
12,020ден.

-23%
12,550ден.

-33%
12,797ден.

-33%
-33%
13,601ден.

-33%
-23%
preloader