-25%
2,300ден. 1,725ден.

WINDFORCE CatchFors A/S Целосезонските гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за [...]

-30%
-30%
2,990ден. 2,093ден.

-30%
3,750ден. 2,625ден.

preloader