-32%
-21%
6,980ден.

-33%
-32%
7,242ден.

-33%
-32%
7,276ден.

-32%
-32%
-32%
7,698ден.

-32%
-32%
8,262ден.

-32%
8,310ден.

-32%
-32%
-33%
9,000ден.

Целосезонските гуми Windforce се висококвалитетен кинески бренд, кој е добро признаен и на домашниот и на меѓународниот пазар. Сите модели на шарите и спецификациите на гумите се дизајнирани од тимот за истражување и развој според најновите барања на пазарот. Пневматиците на Windforce се произведуваат со опрема од прва класа и строги системи за управување со квалитет, [...]

-30%
9,400ден.

-26%
-17%
preloader