ЗА НАС

EGUMI.MK

e најголемата интернет продавница во Македонија за гуми и алу. бандажи која ви овозможува едноставно купување на производи од широкиот асортиман директно од вашиот дом, работно место или мобилен телефон со што заштедување време и пари.Со користење на egumi.mk добивате можност да изберете каде и кога купените производи да се достават, начинот на плаќање кој најмногу одговара на вашите можности, вирманско плаќање со општа уплатница или плаќање при испорака на вашата адреса. Нашите предности Соодветно прилагодениот преглед на содржините Ви овозможува лесна навигација на интернет продавницата со достапност на потребната информација во неколку чекори. Високиот квалитет на нашите услуги доаѓа од континуирано инвестирање во развојот на технички решенија, безбедноста при плаќањето и разновидноста на производите по конкурентни цени. Нашите вредности се утврдени со начинот на кој ние работиме, како во компанијата така и надвор од неа. Со особено внимание се грижиме за развојот на нашите вработени, градењето добрите односи со нашите добавувачи и нашите клиенти за да обезбедиме што подобар квалитет на нашите производи и услуги. Интернет продавницата egumi.mk е во сопственост на компанијата Тјунинг Центар ДОО Скопје, која е основана во 2004 година и се занимава со увоз, дистрибуција и продажба на гуми, алуминиумски бандажи и делови.

Со почит:
egumi.mk 
Тјунинг Центар ДОО Скопје ул. Јордан Мијалков бр. 3 1000 Скопје Тел. 02/3111-131 е-пошта: info@egumi.mk
 
одбери ја твојата димензија на гуми
eksperti za gumi

ТИМ ВО КОЈ МОЖЕ ДА ВЕРУВАТЕ

 

Ви треба помош при изборот на вистинските гуми за вашето возило?
Нашиот тим од професионалци со задоволство ќе Ви помогне.

Контактирајте не

info@egumi.mk
02/3111-131 & 070/306-729

одбери ја твојата димензија на гуми